Hem Messi tröja Ronaldo tröja 2016/17 RSS Kontakta Oss News
Hem ::  Herr Tröjor 2015/2017 ::  Chile

Chile

Chiles fotbollslandslag i fotboll, även kallat La Roja, vilket ungefär betyder det röda, representerar Chile på herrsidan och är ett av världens äldsta fotbollslag. Chile är en del av det sydamerikanska fotbollsförbundet Conmebol. Ordförande är sedan 2011 Sergio Jadue, som efterträdde Jorge Segovia. Segovia i sin tur efterträdde Harold Mayne-Nicholls, mellan 2010 och 2011.
Chile har deltagit i samtliga Copa América-evenemang och medverkat i sex finaler där de två senaste resulterat i vinst, båda mot Argentina. Landet har också deltagit i nio VM (senast 2014 i Brasilien). 1962 arrangerade Chile VM och man vann då bronsmedaljen efter att ha vunnit mot Jugoslavien (1-0) i kampen om tredjeplatsen.
Chile har också lyckats ta brons i OS i Sydney 2000. Ivan Zamorano, en av Chiles största fotbollsprofiler genom tiderna, blev turneringens skyttekung.Chiles nya landslagströjor hyllar landets stolthet,Chiles bästa VM-resultat har kommit på sydamerikansk mark. En femteplats 1930 i Uruguay, en niondeplats i Brasilien 1950 och en tredjeplats på hemmaplan 1962. I år ställer La Roja upp med ett spännande lag som innehåller bland annat Arturo Vidal och Alexis Sanchez. Puma står för designen och Chile står för stoltheten.
Billiga Chile landslaget tröja på nätet. Köpa Chile 2016/17 Hemma/Borta/Tredje/Långärmad/Målvakten fotbollsdräkter med snabba leveranser och hög kvalitet.

Du kan gilla den spelare eller lag.

Produktetiketter: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9